Föräldrakooperativet Ö-barna på Norderön

 

Mitt på Norderön, bland vacker natur och vilda djur hittar du Föräldrakooperativet Ö-barna. En förskola med plats för 18 barn, och med hög personaltäthet. I dagsläget är vi sex stycken i personalgruppen fördelat på 11 barn – 2 förskolelärare, 2 barnskötare, 1 kokerska och 1 kock/barnskötare. Detta gör att barnen har en trygg och rolig vardag hos oss. Ungefär hälften av familjerna är bosatta på Norderön, och hälften i området mellan Hara och Östersund. Vill ni att ert barn ska få en trygg, rolig, lekfull och lärande vardag är vi valet för er!

 

Varför ska man då välja Föräldrakooperativet Ö-barna?

Vi ger varje barn tid, uppmärksamhet och trygghet i vardagen. Både ni som föräld- rar och era barn har chansen att påverka den vardagliga verksamheten.Vi har en fantastisk natur runt oss, med skogar, ängar, Storsjön och massor av vilda djur. Vår personal har ett stort engagemang och gör allt för att barnen ska få en så bra tillvaro som möjligt. Maten vi får är i stor utsträckning eko- logisk, närproducerad och framför allt hemlagad. Önskar ni ert barns bästa? Det gör vi!

Kooperativet startade för drygt 20 år sen och har sedan dess drivits av de föräldrar som har barn förskolan, vilket innebär att föräldrarna utför styrelsearbete och är delaktiga i verksamheten olika sätt efter förskolans behov och föräldrarnas förmåga.Ett nära samarbete finns mellan personal och föräldrar, här känner alla varandra!

 

Kontakt: Norderö 510, 832 93 Frösön

Telefon 063-42078

www.o-barna.se