Min Byrå

Kontaktperson: Jessica Flodin, personalspecialist
e-post: jessica@min-byra.se
Mobil: 070-369 93 03
Adress: Min Byrå, Målsta 326, 83293 Frösön
Hemsida: www.min-byra.se

 

min byrå

 

Din största tillgång är människan

Människor som utför arbetet är ditt företags största tillgång. Just därför är personalfrågorna så oerhört viktiga. Ju fler anställda, desto fler frågor. Med Min Byrå vid din sida behöver du inte hålla reda på allt själv. Vi är din externa personalavdelning och finns till hands precis när du behöver oss.

Min Byrå gör allt ifrån kompetenskartläggning, löneöversyn och medarbetarsamtal till att formulera personalhandbok, se över policys driva det systematiska arbetsmiljöarbetet och hålla fackliga samtal. Och naturligtvis mycket mer. Vi kan dessutom leverera verktygen som ger ökad trivsel på arbetsplatsen genom att ta reda på vad sjukfrånvaron beror på och ge förslag på förändringar.

Den stor vinsten med att anlita Min Byrå är att du kan lägga tid på att vara just VD och att driva företaget i den riktning du vill. Under tiden blir personalarbetet rätt utfört – av rätt kompetens.

Min Byrå erbjuder flexibla konsulttjänster inom HR/Personal. Behöver du ett bollplank i några timmar eller löpande stöd under ett år? Vi anpassar utformningen och omfattningen av tjänsterna efter dina behov. Hör av dig så hittar vi en passande lösning.