Årets företag 2017: Brunkulla Gård

 Urban Olausson gratulerar Camilla Landgren och Niklas Persson till Brunkulla Gårds utmärkelse på årsmötet. Foto: Susann Jarlsdotter Myrenhammar


Urban Olausson gratulerar Camilla Landgren och Niklas Persson till Brunkulla Gårds utmärkelse på årsmötet.
Foto: Susann Jarlsdotter Myrenhammar

Motivering:

Tänker globalt, handlar lokalt!
En traditionsbärare i bygden som ständigt utvecklar sin vision om ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart företag.

Årets Företag 2016: Orrviksbua, Nära Dig

 

Eija o Bjorn

En glad Björn Wik på Orrviksbua tog emot diplom och tulpaner av Eija Koivisto. Foto Annica Nordin.

Motivering: ”Ett värdefullt bidrag till sammanhållningen och utvecklingen av bygden som erbjuder kundnära service med en personlig prägel.”

Bygdens Eldsjäl 2015

Konsten att kombinera kvalité, hållbarhet och smak-sensationer har nått sin fulländning i en mötesplats med och utan baktankar.
Kerstin Englund, Hara Gård, är en uthållig visionär med levande landsbygd som ledstjärna och goda möten som kraftkälla. Det gör henne till en lysande Bygdens Eldsjäl.

6 BMB

Årets företag 2014: Triconor

Årets företag i bygden mellan broarna: Triconor AB. Diplomet överräcktes av Kerstin Englund till Inge Godenius.

Motivering

”Ett vida välkänt varumärke som flyttat in i bygden och som nu förädlas och förnyas av två duktiga företagare i Orrviken.

Ett värmande företag i bygden – som sticker ut.”

Årets företag: Böle byskola

På föreningsstämman måndag 21 mars 2011 fick Böle Byskola AB + Böle Fastighets AB + nya Böle Restaurang AB, som alla ägs av den ideella föreningen Böle Byskolas Vänner, motta utmärkelsen årets företag i bygden mellan broarna. En glad rektor, Eva-Märet Nordenberg, mottog diplom. Läs mer om skolan och planerna för nybygget med restaurang som kommer bli en ny samlingspunkt i bygden på www.bolebyskola.se.

Mer om föreningsstämman kommer inom kort.