Min Byrå

Kontaktperson: Jessica Flodin, personalspecialist
e-post: jessica@min-byra.se
Mobil: 070-369 93 03
Adress: Min Byrå, Målsta 326, 83293 Frösön
Hemsida: www.min-byra.se

 

min byrå

 

Din största tillgång är människan

Människor som utför arbetet är ditt företags största tillgång. Just därför är personalfrågorna så oerhört viktiga. Ju fler anställda, desto fler frågor. Med Min Byrå vid din sida behöver du inte hålla reda på allt själv. Vi är din externa personalavdelning och finns till hands precis när du behöver oss.

Min Byrå gör allt ifrån kompetenskartläggning, löneöversyn och medarbetarsamtal till att formulera personalhandbok, se över policys driva det systematiska arbetsmiljöarbetet och hålla fackliga samtal. Och naturligtvis mycket mer. Vi kan dessutom leverera verktygen som ger ökad trivsel på arbetsplatsen genom att ta reda på vad sjukfrånvaron beror på och ge förslag på förändringar.

Den stor vinsten med att anlita Min Byrå är att du kan lägga tid på att vara just VD och att driva företaget i den riktning du vill. Under tiden blir personalarbetet rätt utfört – av rätt kompetens.

Min Byrå erbjuder flexibla konsulttjänster inom HR/Personal. Behöver du ett bollplank i några timmar eller löpande stöd under ett år? Vi anpassar utformningen och omfattningen av tjänsterna efter dina behov. Hör av dig så hittar vi en passande lösning.

Glädjesnickarna AB

Kontaktperson: Max Larsson

Telefon: 070-270 71 34

E-post: max.larsson(a)home.se

ur Brobladet nr 13 vår 2016:

logo_low_res

Glädjesnickarna startades 2010 av far och son, Örjan och Max Larsson med säte på Norderön. Vi började jobba tillsammans nåt år innan det med flytten av två stora lagerbyggnader från Körfältet till Undersåker. Steget att starta AB togs då jobben fortsatte ramla in, allt från nybyggnationer och renoveringar till flytt av hus och undertimring.

Våra flesta kunder är privatpersoner även om vi inte låser oss vid endast ROT-uppdrag, med hjälp av våran kranbil kan vi ta på oss även specialjobb. Det vi lägger fokus på nu, förutom våra pågående jobb är en knuttimringsmaskin som vi var till Hede och hämtade för nåt år sen. Maskinen står nu uppställd och vi kan i startskedet leverera attefallshus och frigge-bodar i femtums heltimmer.

Glädjesnickarna lägger stor vikt vid kundrelationer och kvalité genom hela projekten vilket orderboken vittnar om, vi vet redan vad vi gör under 2016 och första halvan av 2017.

Vi känner mycket för bygden och är engagerade i föreningslivet i närområdet.

Verner Vikström Åkeri

Kontaktperson: Verner Vikström

Telefon: 070-687 70 06

Adress: Orrviken 170, 832 94 Orrviken

 

Orrviksbua

Kontaktperson: Björn Wik

Telefon: 070-939 46 64

Adress: Nära Dig Orrviksbua, Orrviken, 83294 Orrviken

E-post: bjorn.wik(a)hotmail.com

Hara Fårgård

Kontaktperson: Johan Färnqvist
Telefon: 070-220 09 26
Adress: Hara Byväg 35, 83294 Orrviken
E-post: johan.farnkvist(a)yahoo.se, harafargard(a)yahoo.se

 ur Brobladet nr 12, nov 2015:

IMG_5773Lokal lammproduktion på Hara Fårgård

En gård behöver djur! Så tänkte vi när vi flyttade till Hara för drygt fem år sedan. Får är fantastiskt fina djur i våra ögon och har en underbar flockkänsla. Vi har haft renrasiga gotlandsfår i fem år nu. Lugna och fulla av tillit i och med att de är få och väl omhändertagna hos oss. I vinter står fårhuset tomt för första gången – men vi räknar med att ha får på plats med lamm till våren igen.

Fåren går ute och betar hela sommaren och när frosten kommer ställer vi in dem i fårhuset, där de går på ströbädd. Lammningen sker i april-maj.

Fina får ger fina produkter – och våra lammskinn och fårskinn som bereds på Tranås Skinnberedning är en fin prydnad till hemmet eller uppskattad gåva. Vi kommer att få en leverans av de skinn vi skickat i höst för beredning kring februari. Vi har ull som är tvättad och kardad (av Åddebo Ull) från våra får i tre naturliga färger – ljusgrått, mellangrått och svart. Ullen går utmärkt att spinna garn av eller att tova sittdynor och annat med.

IMG_2497Vi slaktar på hösten hos Hallquist gård i Fåker, och säljer som lammlådor på förbeställning.

Är du intresserad av våra produkter? Maila oss (i väntan på att vi uppdaterar vår hemsida) på harafargard@yahoo.se.

Med vänlig hälsning 

Sofia Nisses och Johan Färnkvist

 

Singla Slöjdverkstad

Singla annons 128x44

SjälvisKontaktperson Susann Myrenhammar, Orrviken
Telefon 070-699 41 02
E-post

Norderö Golfklubb

Kontaktperson Christer Norlin
Telefon 070-644 00 56
E-post 

Böle Byskola


Böle 135, 832 93 Frösön.
Telefon: 063-371 85

Hemsida: bolebyskola.se

Restaurang Källan: restaurang-kallan.se

 

Föräldrakooperativet Ö-barna på Norderön

 

Mitt på Norderön, bland vacker natur och vilda djur hittar du Föräldrakooperativet Ö-barna. En förskola med plats för 18 barn, och med hög personaltäthet. I dagsläget är vi sex stycken i personalgruppen fördelat på 11 barn – 2 förskolelärare, 2 barnskötare, 1 kokerska och 1 kock/barnskötare. Detta gör att barnen har en trygg och rolig vardag hos oss. Ungefär hälften av familjerna är bosatta på Norderön, och hälften i området mellan Hara och Östersund. Vill ni att ert barn ska få en trygg, rolig, lekfull och lärande vardag är vi valet för er!

 

Varför ska man då välja Föräldrakooperativet Ö-barna?

Vi ger varje barn tid, uppmärksamhet och trygghet i vardagen. Både ni som föräld- rar och era barn har chansen att påverka den vardagliga verksamheten.Vi har en fantastisk natur runt oss, med skogar, ängar, Storsjön och massor av vilda djur. Vår personal har ett stort engagemang och gör allt för att barnen ska få en så bra tillvaro som möjligt. Maten vi får är i stor utsträckning eko- logisk, närproducerad och framför allt hemlagad. Önskar ni ert barns bästa? Det gör vi!

Kooperativet startade för drygt 20 år sen och har sedan dess drivits av de föräldrar som har barn förskolan, vilket innebär att föräldrarna utför styrelsearbete och är delaktiga i verksamheten olika sätt efter förskolans behov och föräldrarnas förmåga.Ett nära samarbete finns mellan personal och föräldrar, här känner alla varandra!

 

Kontakt: Norderö 510, 832 93 Frösön

Telefon 063-42078

www.o-barna.se

Triconor AB

Orrviksvägen 3, 832 94 Orrviken

Telefon 063 – 12 52 24

E-post info@triconor.se

Kontaktperson Inge Godenius